Bear Design werktas

€199

De werktas is gemaakt van een prachtig cognac kleurig koeien leer.
Stijlvol en gemakkelijk in gebruik voor zowel man als vrouw.

De tas heeft een flap met 2 gespen die gemakkelijk te openen zijn door het klik-systeem onder de gespen.

Onder deze gespen zit het hoofdvak, deze is extra afsluitbaar met een bovenrits.
Onder deze rits is een grootvak opgesplitst in 3 waarvan 1 met rits.
De tas heeft hier een laptopvak van 34 cm breed en 24cm hoog, 1 extra ritsvak, 2 pennenhouders, 3 pasjeshouders en een opbergvakje voor bijv. telefoon.

In de voorkant van de tas zijn 2 voorvakken en een extra ritsvak.
In de flap zelf zit een verborgen extra ritsvakje.

Aan de achterkant heeft de tas een ritsvak en extra opbergvakje.

De tas heeft een verstelbare en afneembare schouderband in de kleur en leder van de tas.

Op voorraad (backorders toegestaan)

Productbeschrijving

Duurzaam: Omdat alle tassen zijn gemaakt van sterk en goed leer en doordat ze een perfecte afwerking hebben gaan de tassen jarenlang mee. Bear Design artikelen zijn duurzame producten die tevens duurzaam worden geproduceerd. Bear Design kiest bewust voor produceren met respect voor mens en milieu. Dat wil zeggen dat de makers/maaksters een eerlijk salaris krijgen en dat het leer zo milieuvriendelijk mogelijk wordt bewerkt. Bear Design doet al ruim 25 jaar zaken met dezelfde fabrieken in India. Dit zorgt niet alleen voor een goede handelsrelatie maar ook voor producten van hoge kwaliteit. De meeste werknemers werken er al zeer lang.

Het leer van de tassen die Bear Design vervaardigd komt uit India. De koeien leven daar het gehele jaar door buiten en leven min of meer in het wild. Door deze omstandigheden zijn de huiden van de koeien vaak zeer doorleefd en dit vindt men ook terug in de tassen. Elke tas van Bear Design is uniek. Het leer van Bear Design wordt grotendeels op biologische wijze gelooid. Na het looiproces wordt het leer behandeld met was en olie. Hierdoor worden de bijzondere kleuren verkregen en krijgt het leer een goede bescherming tegen water. Het leer is van een mooie en soepele kwaliteit. Om nog langer plezier te hebben van je tas raden we aan om deze na verloop van tijd te behandelen met bijenwas of leervet om de structuur van het leer weer op te frissen. Als je het leer behandeld met bijenwas kan het leer wat donkerder van kleur worden, als je dit liever niet wilt gebruik dan leervet. De verzorging van de tas draagt bij aan de duurzaamheid van de tassen van Bear Design.

Additionele Informatie

werktas

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Wilt u een review insturen?

Schrijf de eerste review “Bear Design werktas”

*