CONSUL Solar Jar

€29.90

Op voorraad

Productbeschrijving

Gedurende de dag slaat het zonne-energie op…

Groene hightech technologie verpakt in een nostalgische weckfles. Dát is het Consol Solar Jar!

Het principe van deze solarlamp is simpel en absoluut geniaal: Het glas slaat de energie overdag op en geeft dit dan ’s nachts terug in de vorm van licht. Deze manier van lichtproductie is duurzaam, biedt een makkelijke manier om milieubewust te leven en u heeft gewoon langdurig plezier aan dit Consol Solar Jar.

Deze lamp is voorzien van led lampjes die via zonnecellen in de deksel wordt opgeladen. Zodra je ze in de zon zet worden de led accu’s opgeladen en geven dan vele uren een aangenaam zacht maar toch helder licht.

Het Consol Solar Jar is uitermate geschikt als tuinlamp, voor een romantisch gedekte tafel, barbecuefeestjes, op de camping, als decoratie, bij de picknick….. gewoon voor alle activiteiten buitenshuis, waar je na zonsondergang een gezellige, idyllische avondstemming wilt creëren

’s Nacht schijnt het lampje.

’s Avonds of ’s nachts kun je het Consol Solar Jar aan de magnetische beugelschakelaar inschakelen. De door zon aangedreven led lampjes scheppen dan een prachtig licht. Een licht, dat zó helder is, dat je er zelfs bij kunt lezen.

Ontwerp jouw Consol Solar Jar geheel volgens jouw eigen wensen. Of het nu fruit, zand, droogbloemen, mosselen of kiezelstenen zijn… je kunt jouw grenzeloze fantasie compleet inzetten. Het mag alleen niet vochtig worden want de techniek kan beschadigd raken door een eventuele verdamping.

Je wilt graag meer details weten? Dan kun je hier de technische gegevens downloaden

Niet alleen het glas is transparent, de productievoorwaarden zijn het ook:

Het Consol Solar Jar is een echt hightech product uit Zuid-Afrika: Het werd ontwikkeld als een volwaardige lichtbron voor mensen in stroomloze gebieden.

Consol Solar Jar heeft tot nu toe meer dan 25 fulltime banen voor werklozen mannen en vrouwen uit Alexandra en Soweto kunnen scheppen; Zij produceren dit voor een groot deel handmatig. Dit garandeert de allerbeste kwaliteit en een lange levensduur!

Het Consol Solar Jar is in Zuid-Afrika intussen een echt product met cultuurstatus geworden. Het bespaart energie, is milieuvriendelijk en is gewoon leuk. Nu komt het Consol Solar Jar naar ons en geeft ons de Zuid Afrikaanse levenslust.

Additionele Informatie

Solar Jar CONSUL

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Wilt u een review insturen?

Schrijf de eerste review “CONSUL Solar Jar”

*