Snurk

Het katoen van SNURK

Alles van SNURK wordt gemaakt in Portugal in goede werkomstandigheden (geen kinderarbeid) en we beschouwen onszelf een mens- en planeet vriendelijk merk. Zo is ons 100% katoenen beddengoed, Oeko-Tex gecertificeerd. In ‘t kort: het is vrij van giftige substanties en wordt water besparend geproduceerd. Daarnaast wordt onze Horizontal Wear gemaakt van biologisch katoen. De bio-katoen jersey waarmee we werken is GOTS gecertificeerd. De ‘Global Organic Textile Standard’ is wereldwijd de meest toonaangevende textielverwerkingsnorm voor biologische vezels. Fairtrade produceren in Europa met homemade prints en hoogwaardige katoen & bio-katoen maakt dat onze prijs iets hoger ligt dan gemiddeld. Maar je koopt wel een kwalitatief duurzaam en eerlijk product, dat met liefde & plezier voor je ontworpen en vervaardigd is. Dat slaapt wel zo lekker!

 

Homemade prints

Er schuilt een heel proces achter het maken van een SNURK print. Wat veel mensen niet weten, is dat we ze zelf bedenken en daarna regelen, breien, vouwen of plakken om het resultaat daarna ook zelf te fotograferen. Hier zie je de ‘making of’ beelden van een paar SNURK-klassiekers.

 

SNURK HELPT NEDERLANDSE ZWERFJONGEREN

Ook op kleine schaal kun je een verschil maken. En wij proberen ons steentje bij te dragen. Daarom gaat een groot deel van de opbrengst van dekbedovertrek Le-Clochard en hoeslaken Le-Trottoir naar Stichting Zwerfjongeren Nederland (SZN). Met de inkomsten worden woonprojecten ondersteund, waar begeleiding naar werk of een opleiding voorop staat. Tot op heden (updated: maart 2019) hebben we al meer dan €88.500 aan de zwerfjongeren opvang mogen doneren en een nieuw tienermoederhuis in Enschede gemeubileerd.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.